Η COVER PROTECTION αποτελεί μια εταιρεία ειδικευμένη σε ουσιαστικές υπηρεσίες που αφορούν στην προστασία του ανθρώπου και των χώρων από την πρόκληση ασθενειών και καταστροφών από τα παράσιτα. Συνδυάζει την σύγχρονη έρευνα με εκτεταμένη πρακτική εμπειρία, επιτυγχάνοντας υψηλό βαθμό αποτελεσματικότητας. Προστατεύει τις εγκαταστάσεις πολλών εταιρειών από το κίνδυνο της καταστροφής εξαιτίας των παρασίτων. Διατηρεί πάντοτε τις αρχές αποτελεσματικότητος για τους πελάτες της χρησιμοποιώντας σύγχρονες τεχνικές και φάρμακα εγκεκριμένα από τον ΕΟΦ.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

Η εντομοκτονία γίνεται με ψεκαστήρες χαμηλής πίεσης. Τα φάρμακα που χρησιμοποιούνται είναι ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ προέλευσης, τρίτης γενιάς, ευρέως φάσματος και πολύ αποτελεσματικά

ΕΚΔΟΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ

Με δυο συγκεντρωτικές καταστάσεις , ευανάγνωστες, ξεχωριστή απόδειξη (ειδοποιητήριο) και εξοφλητική απόδειξη για τον ενοικιαστή και τον ιδιοκτήτη το πρόβλημα των κοινοχρήστων  βρίσκει την λύση του.

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ

Με την εμπειρία μας και την εξειδίκευση στον τομέα της διαχείρισης η εταιρία, σας απαλλάσσει από το πρόβλημα της διαχείρισης με ελάχιστο κόστος και πλήρη διαφάνεια.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Τηλέφωνα:
    210 8215356 6947523925
  • E-Mail:
    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.